2023. december 7., csütörtök, Ambrus napja

Címke: kutya

44 cikk 1/5 oldal

Hárommillió eb él velünk a háztartásokban

Magyarországon az emberek 36 százaléka él kutyás háztartásban, 87 százalék pedig elvárja egy felelős gazdától, hogy családtagként tekintsen a kedvencére.

Sáros ebek

Lehet, hogy az a szabály ebben az életben, hogy amin most a leginkább dühöngsz, később azon röhögsz a legnagyobbakat?

A kutyák és a macskák általában harmóniában élnek egymással

A közhiedelemmel ellentétben az egy háztartásban élő kutyák és macskák általában jól kijönnek egymással, noha utóbbiak jóval hajlamosabbak arra, hogy ellenségesen lépjenek fel négylábú lakótársaikkal szemben – derült ki az angliai Lincolni Egyetem kutatóinak tanulmányából, amely megállapította, hogy a boldog kutya-macska kapcsolat titka az, ha a macska minél fiatalabb korától él együtt a kutyával.

Ki jön Rugóért?

Majdnem tízezren írták már alá a sintérreformot sürgető petíciót, amely törvényileg szabályozná a gyepmesteri telepek működését.

Lefejezett kutyát találtak

A nyomok nem egyértelműek, így nem lesz könnyű feladat megállapítani, hogy mi is történt pontosan, egyelőre nem zárható ki sem az állatkínzás, sem a kutyatámadás eshetősége.
44 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.