2019. május 23., csütörtök, Dezső napja

Címke: kutatás

420 cikk 1/42 oldal

Egyre többen önkénteskednek

Egymillió ember legalább havonta önkénteskedik, arányuk összességében 32,9 százalékról 45,1 százalékra emelkedett – derül ki az Önkéntesség Magyarországon 2018 című kutatás gyorsjelentéséből.

Hogyan lopjunk cikket?

A magyar tárgyaló fél nem tudott megegyezni a holland Elsevier kiadóval. Egyesek szerint a szükséges adatokhoz ezután is hozzáférnek a kutatók, mások munkájuk ellehetetlenüléséről beszéltek.

Antiszemitizmus: rosszabb a helyzet

Az európaiak nagyjából harmada úgy látja, hogy erősödött hazájában az antiszemitizmus az elmúlt években. A zsidó lakosság körében ez az arány jóval magasabb.

A magyarok egyre többet költenek videojátékokra

Magyarországon a felnőtt lakosság 60 százaléka videojátékozik, és folyamatosan nő az erre fordított összeg is, évente nagyjából 41 milliárd forintos forgalmat generál a videojátékozás az eNET Internetkutató és Tanácsadó Kft. legfrissebb, reprezentatív kutatása szerint.

Csak modern gyógyszerben bízunk

Az új fejlesztésű, innovatív gyógyszerek ugyanis hatásosabbak a korábbi készítményeknél, korábban nem kezelhető betegségekre is használhatók.
420 cikk 1/42 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.