2019. június 20., csütörtök, Rafael napja

Címke: kúria

256 cikk 1/26 oldal

Maradhat a borudvar a Platánon

Csaknem hatéves jogi huzavonának vetett véget a Kúria: nem kell elköltöznie a balatonboglári Platán strand déli oldalán kialakított, exkluzív borudvarnak.

Csövesek

Földeséknek nehéz megemészteni ennyi itt töltött év után, hogy most felszólítás érkezett: a csövezésnek vége, ki lehet költözni az épületből, van rá kerek harminc nap.

Perre megy a Politikatörténeti Intézet

Keresetben fordult a Fővárosi Törvényszékhez a PTI, amelyben a baloldali szellemi műhelyként számontartott intézet azt állítja, semmisnek tekinthető a használati jog felmondása az állam részéről.

A vélemény diadala a tények felett

Az ellenzéki portálok örömmel kürtölték tele a világot a szenzációs hírrel, miszerint a Kúria úgy döntött: „Ki lehet mondani, hogy Matolcsy ellopta a közpénzt.”

Sikeresnek értékelik a korrupció elleni fellépést

Számottevő előrelépés történt a korrupció visszaszorításában, s ebben az oktatás mellett fontos szerepe volt az automatizált, személytelen ügyintézésnek – tájékoztatott Pintér Sándor.

Fütyül a jóvátételre

A Kúria Baka András vezette tanácsa nemrég megtagadta a jóvátételt a 2006. őszi rendőrterror egyik ikonikus áldozatától, Dukán Dánieltől.
256 cikk 1/26 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.