2024. február 23., péntek, Alfréd napja

Címke: külföldiek

41 cikk 1/5 oldal

A hadiállapot alatt Ukrajna nem enged be külföldieket a Krímbe

A hadiállapot ideje alatt külföldieket nem, csak ukrán állampolgárokat engednek át az Oroszország által megszállt Krím félsziget és az ukrajnai Herszon megye közötti adminisztrációs határon – közölte Andrij Demcsenko, az ukrán határőrszolgálat sajtóosztályának vezetője csütörtökön az Ukrajinszka Pravda hírportállal.

Csaknem huszonhatezer külföldit nem engedtek fel Dél-Koreába tartó járatokra

Csaknem 26 ezer külföldit akadályoztak meg abban az utóbbi másfél évben, hogy Dél-Koreába tartó repülőjáratokra szálljanak fel, mióta a szöuli kormány bevezette az utas-átvilágítási rendszert – jelentette szerdán a Yonhap dél-koreai hírügynökség az igazságügyi miniszter adataira hivatkozva.

A mesék kocsiján

Idős és gyakran lelakott autóval járjuk az utakat. Kortól függetlenül sokba kerül a fenntartásuk, hihetetlenül amortizálódnak, nem beszélve a gyakran túlvállalt hitel terhéről.

Szigorítják a külföldiek befektetéseit

Amerikán kívül az Európai Unió is dolgozik egy közös szabályrendszeren, amellyel elejét tudnák venni a nemkívánatos (kínai) befektetéseknek.

Kihúzom magam: magyar vagyok

Nem tudom, hogy a magyarságukat szégyellőknek kik előtt kell pironkodniuk, de én még nem találkoztam olyan külföldivel, aki lekezelően beszélt volna rólunk.
41 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.