2022. augusztus 12., péntek, Klára napja

Címke: Kulcsár Attila

21 cikk 1/3 oldal

Bíróság: ártatlanok Gyurcsányék

Az öntömjénezésből kitűnőre vizsgázott DK-s vezérről azért ne felejtsük el, hogy mielőtt a stand-up comedy műfajban szerzett ismertséget, Magyarországot a csőd szélére kormányozta.

Kulcsár Attila kiszabadult a börtönből

A korábban elrendelt különféle kényszerintézkedések beszámítása miatt Kulcsárnak idén nyáron már csupán néhány hétre kellett visszamennie a börtönbe.

Kulcsár Attila ma szabadul Tökölről

Tizennégy év után lezárul a brókerbotrányként elhíresült büntetőügy, miután pénteken szabadul a tököli börtönből az ügy főszereplője, Kulcsár Attila – értesült lapunk.

„Rémálom volt az elmúlt másfél évtized”

Az egykori brókernek kell egy kis idő, amíg hozzászokik, hogy lezárult az életének ez a szakasza. Kulcsár Attila villáminterjút adott a Magyar Időknek.

Perbeszédek a Kulcsár-ügyben

A másodfokon hétfőn kezdődött perben az ügyész Kulcsár Attila elsőfokú ítéletének súlyosítását indítványozta, védője az ítélet enyhítését kérte.

A K&H farkasa

14 év után születhet másodfokú ítélet a K&H-perben, melynek főszereplője egy nyolc általánossal és brókertanfolyammal rendelkező középkorú zalai férfi, Kulcsár Attila.

Brókersors

A kőművessegédből szuperbrókerré vált sikkasztó története akár az amerikai regényírókat is megihlethette volna, egy időben kétségtelenül sztárnak számított.
21 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.