2023. március 23., csütörtök, Emőke napja

Címke: kudarc

45 cikk 1/5 oldal

Ez nem Gyurcsány Ferenc éve volt

Finoman szólva is elhanyagolta frakcióvezetői munkáját a DK elnöke, aki az Országgyűlésen kívül sem találja a helyét, akciói, megnyilvánulásai rendre nevetségessé válnak.

Kínos veszprémi kudarc

Harmadik idei Bajnokok Ligája csoportmérkőzésén a második vereségét szenvedte el a Telekom Veszprém. A Szeged eddig hibátlan a BL-ben.

Amerika véget nem érő háborúja

Az afganisztáni háború a dollár jelenlegi árfolyama szerint többe került, mint a Marshall-terv, amely a második világháború után segített újjáépíteni Európát.

Balczó

Vannak pillanatok, amikor az ember kilép térből, időből, elveszíti dimenzióit, elveszít mindent. „Fuss, Bandi! Fuss!”

Kudarcot vallott Mattarella

Eredménytelenül zárult Sergio Mattarella olasz államfő és a kormányalakítással megbízott Carlo Cottarelli keddi római találkozója, amelyen a szakértői kormány miniszteri névsoráról egyeztettek.

Ellenzék, győzelmi recept nélkül

Még mindig nem tudják, hogy ez az időközi polgármester-választás csupán a vásárhelyi polgárok tét nélkülinek vélt, egyszeri fricskája volt a Fidesznek.

A Jobbik elismerte a béruniós kudarcát

Az interneten elérhető adatokból az látszik, hogy az aláírásgyűjtés Európa-szerte érdektelenségbe fulladt, az ott leadott szignók száma mind­össze 36 ezer volt.
45 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.