2021. október 18., hétfő, Lukács napja

Címke: Kriza Ákos

16 cikk 1/2 oldal

Elrendelték a szmogriadó tájékoztatási fokozatát Miskolcon

Romlik a levegő minősége Miskolcon, a szálló por koncentrációja átlépte a tájékoztatási küszöbértéket, ezért Kriza Ákos polgármester szerdán elrendelte a füstködriadó tájékoztatási fokozatát – közölte a polgármesteri hivatal az MTI-vel.

Eredményes volt Miskolcon a korábbi rendteremtés

A város tovább kívánja javítani a közbiztonság helyzetét, ezért 1,6 milliárd forintból fejlesztik a térfigyelő rendszert, további jelentős számú kamerát helyeznek ki a városban.

Folytatódik a diósgyőri rekonstrukció

Nyolc és fél milliárd forint hazai és európai uniós forrásból folytatódik a diósgyőri vár és környékének újjáépítése.

Bokrétaünnep a DVTK stadionjában

A tervek szerint jövő tavaszra befejeződik a Diósgyőr labdarúgócsapata új, 13 milliárd forintba kerülő stadionjának építése. Az építmény legmagasabb, 27 méteres reflektoroszlopának tetejére hétfőn tették fel a hagyományos bokrétát.

Körzeti elnökcserék a Fideszben

Több helyen változott és változik a fideszes választókerületi elnökök személye, így már nem a büntetőeljárás alá vont Mengyi Roland áll Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6-os körzetének élén.

Miskolcon elrendelték a szmogriadó tájékoztatási fokozatát

Miskolcon romlott a levegő minősége, a szálló por koncentrációja átlépte a tájékoztatási küszöbértéket, ezért a polgármester pénteken elrendelte a füstködriadó tájékoztatási fokozatát – tájékoztatta a polgármesteri hivatal szóvivője az MTI-t.

Miskolcon kiállítás nyílt 1956 napjairól

Harminchét képzőművészeti alkotás és húsz irodalmi pályamű érkezett arra a pályázatra, amelyet Szabadság címmel az 1956-os forradalom 60. évfordulója alkalmából hirdettek Miskolcon. A beérkezett képzőművészeti alkotásokból hétfőn nyílt kiállítás a miskolci városházán.
16 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.