2022. július 6., szerda, Csaba napja

Címke: Krisán László

12 cikk 1/2 oldal

Jön a kicsiknek szánt program

Rég nem látott lehetőséget kínálnak a következő évek a középvállalkozások fejlesztésére, a nano-, mikro-, kis- és középvállalkozások megerősítésére.

Tőkejuttatással és képzéssel támogatnák a kkv-kat

Nagy siker volt a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara kamarai kuponnapok kezdeményezése: a fővárosi vállalkozók negyvenezerszer töltöttek le árengedményre jogosító szelvényeket.

Nálunk is tarol a fekete péntek

Hazánkban 2004-ben tartották meg először az akciós bevásárlónapot, amit néhány cég a múlt pénteken tartott, de a többség mára időzített.

Legjobb a legjobbak közt

Hétfőn adták át a 2017-es Junior Prima-díjat sajtó kategóriában, a hat díjazott egyike a Magyar Idők újságírója, Köpöncei Csilla volt.

Krisán Lászlót választották meg a BKIK elnökének

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) csütörtöki küldöttgyűlése Krisán Lászlót, a Szőlőhegy Vendégfogadó Kft. ügyvezetőjét – aki a Ka-Vosz Zrt. vezérigazgatója, az MKIK alelnöke – választotta titkos szavazással elnöknek, miután a korábbi vezetés visszaadta mandátumát.

Erős évre számít a hazai cégvilág

Több ezer milliárd forint uniós támogatás érkezik idén a magyar gazdaságba, elsősorban a kis- és középvállalati szektorba,

NGM-helyettes államtitkár: 300 milliárddal több jut a GINOP-ra idén

A kormány 300 milliárd forinttal megemelte a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) idei keretét – közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) gazdaságfejlesztési programok végrehajtásáért felelős helyettes államtitkára hétfőn Debrecenben.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.