2022. július 2., szombat, Ottó napja

Címke: közvéleménykutatás

49 cikk 1/5 oldal

A Jobbik számára kudarcot hozott 2017

A fölényesen vezető Fidesz–KDNP után a párt még őrzi a második helyét, a töredezett baloldal tábora már nagyobb, mint a Jobbiké, a DK pedig megelőzte a válságban lévő MSZP-t.

Még többen támogatják a kormánypártokat

A Fidesz népszerűsége folyamatosan nő, miközben a két legnagyobb ellenzéki párt csak vergődik – állapította meg a Republikon Intézet.

A horvát államfő népszerűsége nőtt, a főbb pártoké csökkent

Nőtt Kolinda Grabar-Kitarovic horvát államfő népszerűsége az után, hogy többször is bírálta a jobboldali Horvát Demokratikus Közösség (HDZ) által vezetett kormányt, ugyanakkor csökkent a vezető pártok támogatottsága – írta a Jutarnji List című horvát napilap vasárnap.

Budapesten is jelentős a Fidesz–KDNP előnye

A választásukat biztosra ígérő fővárosi lakosok köré­ben 45 százalékpontos támogatottságot élveznek a kormánypártok, ami szinte azonos az országos átlaggal.

Századvég: a többség a kormánnyal ért egyet

A kutatás eredménye szerint a magyarok több mint kétharmada (70 százaléka) egyetért a kormány felsőoktatási rendszert érintő átalakítási javaslatával.

Továbbra is stabilan vezet a Fidesz-KDNP

A legfrissebb eredmények szerint a kormányzó pártok előnye továbbra is jelentős – olvasható a Századvég Alapítvány kedden közzétett közvélemény-kutatásában.
49 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.