2024. július 24., szerda, Kinga, Kincső napja

Címke: közösségi

7 cikk 1/1 oldal

Új fejezet nyílik Budapest életében

Budapest jövőjét évtizedekre meghatározó szerződést köt szombaton a kormány és a főváros. Elindítanak egy olyan fejlesztési programot, amely új alapokra helyezi Budapest fejlesztését.

Újabb csúcsot dönt idén a vendégforgalom

A belföldi úti célok közül Siófok, Hajdúszoboszló és Budapest tündökölt, míg a külföldiek közül Zakopane, Vir és Crikvenica vitte a prímet.

Európai szintű közösségi iroda nyílik a Millenárison

A 98 munkaasztalt, kisebb-nagyobb tárgyalókat, rendezvénytermeket kínáló létesítmény nemcsak az induló vállalkozásokat, de bel- és külföldi partnereiket, valamint szolgáltatókat is vár.

Közösségi e-robogó

A kulcs nélküli robogómegosztó rendszer a szolgáltatás mobilalkalmazásán keresztül kezelhető, percdíjalapú számlázással, de előre feltöltött pénzügyi keret nem szükséges hozzá.

Visegrádi kritika a közösségi óriásnak

Elfogadhatatlan, hogy a Facebook adatbázisát az érintettek hozzájárulása nélkül, üzleti, de különösen politikai kampányok céljaira használják – közölte Orbán Viktor csütörtökön Brüsszelben.

Elkerülhetetlen a menetrend szerinti autóbuszos közlekedés átalakítása

A menetrend szerinti autóbuszos közösségi közlekedés rendszerében átalakításokra van szükség, a helyi autóbuszos közösségi közlekedés piaci liberalizációja eddig nem hozott igazi változásokat, nem lehet piaci alapú versenyhelyzetről beszélni – állapítja meg a PwC pénzügyi és tranzakciós tanácsadó cég legutóbbi kutatása.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.