2019. április 22., hétfő, Csilla, Noémi napja

Címke: közösségi média

46 cikk 1/5 oldal

A Barcelona uralja a közösségi médiát

A KPMG könyvvizsgáló cég elemzése szerint a legnagyobb európai labdarúgóligák bajnokai közül egyedül a Bayern München hazai bajnoki mérkőzései teltházasok, míg a közösségi oldalak követői számát tekintve a Barcelona nagyságrendekkel vezeti a mezőnyt.

Minden ötödik felhasználó adatait lopták már el

Az elmúlt időszak tömeges adatlopási ügyei rávilágítottak arra, hogy a személyes adat az egyik leginkább sérülékeny és számos visszaélésre okot adó tényező az interneten.

Nemzetközi védelem illeti a szaúdi lányt

Az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága védelmébe vette azt a szaúdi lányt, aki napok óta egy bangkoki hotelszobában tartózkodik, megpróbálva megakadályozni, hogy hazaküldjék családjához.

Analóg karácsony

Maradjon a karácsony az az idő, amikor a rég nem látott rokonokkal és barátokkal találkozunk, ne pedig soha nem látott idegenekkel a közösségi médiában!

Újabb adatszivárgási botrány a Facebooknál

Akár milliárd dolláros nagyságrendű büntetést akaszthatnak a Facebook nyakába, miután az illetékes európai adatvédelmi hatóság bejelentette: vizsgálatot indít a közösségi oldal ellen.

Ryan játszik

Chanco baba fél év körüli japán kislány. Átlagos életet él két büfizés és pelenkázás között, mégis: már lassan 300 ezer ember követi őt Instagramon.

A közösségi média miatt jobban érzik magukat a kamaszok egy kutatás szerint

A mai amerikai tinédzserek folyton az okostelefonjukon lógnak, többségük folyamatosan figyeli a közösségi médiát, és jobban szeretik a szöveges üzengetést, mint a személyes beszélgetést – ez derült ki egy amerikai reprezentatív felmérésből, amely azt is megállapította: a kamaszok életére jó hatással van a közösségi média, magabiztosabbnak, kevésbé magányosnak és kevésbé letörtnek érzik magukat.
46 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.