2019. december 7., szombat, Ambrus napja

Címke: közműszolgáltató

5 cikk 1/1 oldal

Készülnek a hekkerek ellen a rezsicégek

Az ellátásbiztonság informatikai vetülete is kiemelt szerepet játszik a közműszolgáltatóknál, a védelem folyamatos odafigyelést, munkát és anyagi ráfordítást is megkövetel.

Harmadára apadt a lakossági gáztartozás

Apad az az összeg, amellyel a gáz- és áramfogyasztás ellenértékéből tartozik a lakosság. A rezsicsökkentés miatt mérséklődött a nem fizetők száma és elmaradása is

Békéltetők: Tiltsák be a termékbemutatókat!

A vásárlók tudatosabbak lettek: egyre többen ismerik és élnek fogyasztói jogaikkal, a vállalkozások pedig együttműködőbbek a korábbi évek gyakorlatához képest.

Újabb trükkel verik át az időseket

Magukat a helyi gázszolgáltató szerelőjeként kiadva jutottak be férfiak nemrégiben idős emberekhez Debrecenben – figyelmeztetett a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság.

Januárban jelenik meg az árampiacon a nemzeti közműszolgáltató

A gázpiac után az árampiacon is megjelenik az ENKSZ Első Nemzeti Közműszolgáltató Zrt. 2016 januárjában, a tervezett ütemezést tartani tudják – mondta Németh Lászlóné, a Miniszterelnökség nemzeti pénzügyi szolgáltatásokért és postaügyekért felelős államtitkára szerdán sajtótájékoztatón, Budapesten.
5 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.