2019. június 18., kedd, Arnold, Levente napja

Címke: közműszolgáltatás

8 cikk 1/1 oldal

Kötelező a közművek szabályos, gyors átírása

A lakásvásárlással, -bérléssel vagy -kiadással járó adminisztráció egyik legfontosabb eleme a közművek átíratása. Ha jól csináljuk, sok kellemetlen meglepéstől óvhatjuk meg magunkat.

Kikapcsolási moratóriumot vállal a Főgáz az év végi ünnepek alatt

Önkéntes kikapcsolási moratóriumot vállal a nemzeti közműszolgáltatási rendszer részeként működő Főgáz és az év végén beolvadó ENKSZ Észak-Dél Regionális Földgázszolgáltató december 17. és jövő január 9. között, hogy ebben az időszakban a fogyasztók ne maradjanak szolgáltatás nélkül – közölte az ENKSZ Első Nemzeti Közműszolgáltató Zrt. hétfőn.

Az állami közműcégé lesz az Elmű–ÉMÁSZ

Arról is döntöttek, hogy a közműholdingra ruházza át az Elmű az Elmű–ÉMÁSZ Ügyfélszolgálati Kft.-ben lévő teljes üzletrészét, amely a törzsbetétek 70 százalékát jelenti.

Otthonról is intézhetők a közműves ügyeink

Új szolgáltatás teszi egyszerűbbé és gyorsabbá az adatváltozások bejelentését a közműszolgáltatóknak. A Változásbejelentő.hu online felületén regisztrált ügyfelek már otthonról is bejelenthetik, ha költözés, névváltozás, öröklés vágy bármely egyéb esetben változás következik be a felhasználó oldalán.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.