2024. július 20., szombat, Illés napja

Címke: Közép-európai Egyetem

29 cikk 1/3 oldal

Tarlós István: Blöff az előválasztás

A főpolgármester szerint szégyen az ellenzéki pártokra, különösen az MSZP-re nézve, hogy 8-10 év alatt nem tudtak felépíteni egy olyan saját politikust, akiben megbíznának.

Budapesti beruházásokat is díjaztak a brit építészek

Fiatal brazil építészek által tervezett gyermekfalunak ítélte oda idén nemzetközi építészeti díját a Brit Építészek Királyi Intézete (RIBA), amelytől nemzetközi kiválósági díjat kapott a Közép-Európai Egyetem új budapesti épülete és a négyes metró.

Ki lövi magát lábon?

Nemzetközi és hazai háború dúl a budapesti Soros-egyetem körül. Mi a cél? Magyarország rossz hírének keltése vagy a CEU megmentése?

Zavart teremt a kétféle elnevezés is

A Soros-egyetem a különböző elnevezéseit felhasználva próbál zavaros helyzetet teremteni a magyarországi működésének biztosításához.

Lyukra futott

Niedermüller Péter egyszerűen fáradhatatlan, ha a nemzeti kormányt kell mószerolni – főnöke után ő a leglelkesebb Orbán-vadász a Gyurcsány-pártban.

Fidesz: a Momentum Soros érdekeit védi

A Fidesz arra reagált, hogy a Momentum Mozgalom Nem hagyjuk a CEU-t! címmel tüntetést szervez pénteken késő délutánra a Közép-Európai Egyetem fővárosi épületéhez.

Újra költözéssel fenyeget a CEU

A kormány szerint a Közép-európai Egyetem (CEU) bejelentése, hogy az amerikai diplomák kiosztását Bécsbe költöztetik, egy „Soros-féle politikai blöff” – közölte Kovács Zoltán kormányszóvivő.
29 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.