2024. április 21., vasárnap, Konrád napja

Címke: közélet

12 cikk 1/2 oldal

Klaus Iohannis: Dragneának távoznia kell!

Liviu Dragnea szociáldemokrata házelnöknek második ítélete után el kell tűnnie a közéletből, ahogyan ez még az "éretlen demokráciákban" is megtörténne ilyen esetben – mondta.

Fidelitas: Juhász Péter távozzon a közéletből!

Mint Baczkó Norbert mondta: attól, hogy az egyéni képviselő-jelöltségtől visszalépett, még pártja országos listavezetője, és így továbbra is országgyűlési képviselőjelölt.

NőiSzem: Janiczak Dávid távozzon a közéletből!

A Mindennapok Női Szemmel Egyesület online petíciót indít annak érdekében, hogy Janiczak Dávid, Ózd jobbikos polgármestere távozzon a közéletből - közölte Király Nóra, az egyesület alapítója, Újbuda fideszes alpolgármestere szerdai sajtótájékoztatóján.

Péter! Ne verd a nőket!

Az Együtt elnöke ugyanis továbbra sem hajlandó lemondani tisztségeiről és távozni a közéletből, pedig saját maga vallotta be, hogy dulakodott volt élettársával.

Fidesz: Hadházy távozzon a közéletből!

Az idős férfi lánya megerősítette, hogy az LMP-s képviselő folyamatosan "sanyargatta" az apját a lakás megszerzése érdekében.

Marton László bocsánatkérő közleménye

A zaklatással vádolt színházi rendező bocsánatkérése mellett, továbbra is a Vígszínház és a Színház- és Filmművészeti Egyetem rendelkezésére áll.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.