2022. augusztus 9., kedd, Emőd napja

Címke: közbeszerzési törvény

15 cikk 1/2 oldal

Partnerségi konferencia Debrecenben a közbeszerzési törvény módosításáról

Senki és semmi nem marad felügyelet, illetve ellenőrzés nélkül a közbeszerzéseknél, még az értékhatár alattiaknál sem – mondta Csányi István, a Miniszterelnökség közbeszerzésekért felelős helyettes államtitkára a közbeszerzési törvény módosításával kapcsolatban a Hajdú-Bihari Kereskedelmi és Iparkamara Miniszterelnökséggel és a Közbeszerzési Hatósággal partnerségben megrendezett keddi közbeszerzési konferenciáján Debrecenben.

Szigorítás és gyorsítás a közbeszerzési törvényben

A módosított közbeszerzési törvény a szigorítás és a gyorsítás irányába változott – mondta Császár Dániel, a Miniszterelnökség közbeszerzési felügyeletért felelős helyettes államtitkára kedden az M1 aktuális csatornán.

Módosulhat a jogszabály

Az elmúlt időszakban több módosításra irányuló felvetés vált ismertté, a tárca szerint a változtatást a gyakorlati tapasztalatok indokolhatják.

Könnyen jutott pénzhez a Political Capital

A Political Capitalt 2006 – 2010 közötti ciklusban két éven keresztül mentesítette az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsága a közbeszerzési törvény hatálya alól.
15 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.