2023. január 31., kedd, Marcella, Gerda napja

Címke: Közbeszerzési Döntőbizottság

7 cikk 1/1 oldal

Fidesz: Hadházy Ákosnak tisztáznia kell magát!

A nagyobbik kormánypárt azt írta: továbbra is várják a választ Hadházy Ákostól, hogy mely külföldi cégek vagy külföldi követségek munkatársaival találkozott az elmúlt hónapokban...

Közbeszerzési Hatóság: szigorodtak az ellenőrzések

Szigorodtak a Közbeszerzési Hatóság (KH) ellenőrzései, a hatóság keretében működő Közbeszerzési Döntőbizottság (KDB) tavaly csaknem 500 millió forint bírságot szabott ki, ami csaknem ötszöröse az előző évinek – mondta Rigó Csaba Balázs, a KH elnöke sajtótájékoztatón pénteken Budapesten.

Megbírságolták a NAV-ot

A Közbeszerzési Döntőbizottság 4 millió forintra bírságolta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Központi Hivatalát az irodabuszok beszerzésére kiírt nyílt közbeszerzés értékelésekor elkövetett jogsértés miatt – a határozat a Közbeszerzési Hatóság honlapján jelent meg.

A bíróság igazat adott a Közbeszerzési Döntőbizottságnak a 3-as metrókocsik felújítása ügyében

A bíróság ítélete szerint a Közbeszerzési Döntőbizottság 3-as metrókocsik felújítása ügyében hozott határozata minden tekintetben törvényes, jogilag és műszaki szempontok szerint is megalapozott volt, így a BKV jogszerűen kötötte meg a nyertes ajánlattevővel a közbeszerzési eljárást lezáró szerződést – tudatta a Közbeszerzési Hatóság az MTI-vel szerdán.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.