2019. június 19., szerda, Gyárfás napja

Címke: közbeszéd

11 cikk 1/2 oldal

Egy vészterhes tavaszi nap emléke

2002 óta nyilvánvaló, hogy itt a baloldal akkor lesz legitim, ha az utolsó 2002-es szereplő is eltűnik a soraikból, és utána tettekkel bizonyítják a nemzethez tartozásukat.

Anyuka, kint várakozzon!

Bősz Anett, a Liberálisok képviselője reagált egy a Magyar Időkben megjelent írásra, a reakcióra viszontválasz érkezett Bencze Izabellától.

Elaljasuló közbeszéd

A szüleim nekem azt tanították, hogy vigyázzak a számra, mert ezt vagy azt nem szabad mondani. A hittanórán figyelmeztettek: nem szabad káromkodni.

Csak semmi politika

Nemcsak a jóravaló politikusokról esik sok szó, hanem a „futottak még” kollégáikról is; nem beszélve a hitványokról – ők uralják a közbeszédet.

Csak az erőszaktól határolódtak el

Óriási érdeklődés kísérte a Bayer Zsolt liberálisokkal kávézik címmel meghirdetett tabáni rendezvényt. Szóba került még a lámpavas, a pofán verés és a közéleti retorika új szava is.

A mélypont

Az újságírónak is be kell tartania minden törvényt, a társadalmi együttélés valamennyi szabályát, különben nem a közösség boldogulását, hanem az anarchiát és a káoszt szolgálja.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.