2023. március 28., kedd, Gedeon, Johanna napja

Címke: közalkalmazottak

18 cikk 1/2 oldal

Ötezer közszolga sztrájkolt

Több mint ötezren csatlakoztak a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete (MKKSZ) által szervezett hétfői, kétórás sztájkhoz – közölte Boros Péterné, az MKKSZ elnöke.

Rendezik a fizetéseket a vízügynél

Szeptembertől 15, majd januártól újabb 15 százalékkal emelkedik a vízügyi igazgatóságokon dolgozók bére – tudta meg a Magyar Idők.

A közszolgálati dolgozók szakszervezete tovább tárgyalna a bérekről

Sztrájkot hirdet július 17-re a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete (MKKSZ), ha nem tud megállapodni a kormánytisztviselők, önkormányzati köztisztviselők és közalkalmazottak béremeléséről a kormánnyal – jelentették be az MKKSZ képviselői kedden Budapesten, sajtótájékoztatón.

Januárban tárgyalnak a bérekről

Annyi már biztos, hogy az egyeztetés csak január közepén folytatódik, így a bérminimumnál nem sokkal magasabb fizetésűek legfeljebb visszamenőleg kaphatnak nagyobb bért januárra.
18 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.