2024. június 17., hétfő, Laura, Alida napja

Címke: Kozák Danuta

58 cikk 1/6 oldal

Hosszú nyolcadszor

A hazai sportági szakszövetségek a hagyományoknak megfelelően idén is megválasztották sportáguk legjobbjait. Többek között Hosszú Katinkát és Kozák Danutát is díjazták.

Kozák Danuta: a következő évben jóval nehezebb lesz versenyeznem

Az év legjobb kajakosának megválasztott, ötszörös olimpiai bajnok Kozák Danuta a téli felkészülés közepén jár, később Dél-Afrikába utazik majd edzőtáborba. A sportoló azt mondta: az idei sikerek után jövőre valószínűleg sokkal nehezebb lesz versenyeznie.

Sok érem, némi hiányérzet

Kajak-kenu-válogatottunk megbízható éremszállító a világversenyeken, és ez nem volt másként a portugáliai Montemor-o-Velhóban rendezett vb-n sem.

Megismételt riói tripla

Hat arany-, egy ezüst- és két bronzérmet szereztek a magyarok a tegnap véget ért kajak-kenu világbajnokságon Montemor-o-Velhóban.

Kozák Danuta döntős 500 méteren

A szám olimpiai bajnoka, Kozák Danuta döntőbe jutott kajak egyes 500 méteren a portugáliai Montemor-o-Velhóban zajló kajak-kenu világbajnokságon.

Vették az első akadályokat

A világ szeme Kozák Danután van a portugáliai Montemor-o-Velhóban zajló kajak-kenu vb-n, és ötszörös ­olimpiai bajnokunk visszatérése után könnyedén vette az első akadályokat.

Hölgyeink jelentik az aranyfedezetet

A kajak-kenusokon a sor, hogy feltornásszák a magyar sport olimpiai versenyszámokban mért idei világbajnoki mérlegét.
58 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.