2023. december 2., szombat, Melinda, Vivienn napja

Címke: követelések

10 cikk 1/1 oldal

Mentődolgozók tüntettek Budapesten

„Elég volt” jelszóval mentődolgozók és szimpatizánsaik, mintegy kétszázan demonstráltak béremelésért és a munkakörülmények javításáért szerdán a fővárosban, az Országos Mentőszolgálat Markó utcai székháza előtt.

Újabb uniós követelések

Az Európai Unió azt tervezi, hogy kizárja a pénzügyi szolgáltatásokat a brexit utáni Nagy-Britanniával folytatandó kereskedelmi tárgyalások témáiból.

A kubai vezetés több területen tervez együttműködést az Egyesült Államokkal

A rendfenntartás, az egészségügy és a mezőgazdaság terén is együttműködést tervez Kuba az Egyesült Államokkal, az ezekről szóló megállapodásokat pár hónapon belül aláírhatják – közölte helyi idő szerint hétfőn Josefina Vidal, a két ország kooperációját előmozdítani hivatott vegyes bizottság kubai küldöttségének vezetője.

Pukliék ultimátumai

Legyen 12 vagy 25 pont a követelésekben, amelyekben, mint trójai falóban, el van rejtve valami. Mégpedig a pénz.

Egy lépésre a szíriai tűzszünettől

Elfogadja a február 27-én hatályba lépő szíriai tűzszünetet a szaúdi támogatású ellenzék fő erejét képviselő Tárgyalási Főbizottság (HMC), ha teljesülnek az ellenzék legfőbb követelései.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.