2019. június 17., hétfő, Laura, Alida napja

Címke: kövér lászló

539 cikk 1/54 oldal

Nagy öngólt lőhet az LMP

Ismert, az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottsága november 22-én határozati javaslatban kérte Kövér László házelnöktől, hogy hívja vissza Demeter Mártát a közgyűlésből.

Demeter Márta szerint őt nem lehet visszahívni

Az Országgyűlés honvédelmi bizottságának LMP-s alelnöke szerint csupán kommunikációs blöff történt a házelnök részéről, mivel mandátuma visszavonása kapcsán nem hivatkozott pontos paragrafusokra.

Demeter Márta tagságát visszavonta a Házelnök

Kövér László egyben felkérte Keresztes ­László Lóránt frakcióvezetőt, hogy jelöljön a frakcióból új tagot, hogy az LMP közgyűlésbeli képviselete a jövőben is megvalósulhasson,

Új nevek is lesznek a Fidesz EP-listáján

A listaállításnál sok szempontot kell ötvözni, de fontos, hogy néhány fajsúlyos fideszes politikus mindenképpen maradjon az Európai Parlamentben – mondta el Kövér László a napokban.

Kövér László a török házelnököt fogadta

Binali Yildirim nagyon értékesnek nevezte a találkozót, és felhívta a figyelmet arra, hogy idén december 18-án lesz a török-magyar diplomáciai kapcsolatok 95. évfordulója.
539 cikk 1/54 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.