2024. február 29., csütörtök, Szökőév napja

Címke: Kovács Béla

133 cikk 1/14 oldal

Kovács Béla tagadja a kémvádat

A feleségem soha nem volt beosztottja Vlagyimir Putyin orosz elnöknek, akivel én üzleti fogadásokon többször találkoztam – állította újságíróknak a volt jobbikos EP-képviselő.

Nagy perek szezonja következik

Nyolc kiemelkedő jelentőségű büntetőper folytatódik a bíróságokon a nyári ítélkezési szünet után. A bonyolult gazdasági ügyekben nem várható idén ítélet.

KGBéla rokona végül mégsem lett vádlott

Kovács Béla feleségének unokaöccse végül sem gyanúsított, sem vádlott nem lett az ügyben. Az OLAF nem találta a bejelentett magyarországi címén, Kovácsék pilisi házában.

Kovács Béla: Én nem kémkedtem, lobbiztam

Az unió intézményei elleni kémkedéssel és az EU kárára elkövetett költségvetési csalással vádolt politikus a Magyar Időknek először beszélt regénybe illő életéről.

KGBéla tagad: nem ismert meg titkokat

Az unió intézményei elleni kémkedéssel megvádolt egykori jobbikos politikus, igazolást kapott arról az EP titkait őrző irodától, hogy soha nem kért és nem kapott betekintést minősített iratokba.

Hat héten múlhat a kémkedés vádja

A politikus a vád szerint 2012 és 2014. február 14. között követte el a kémkedést az Európai Unió bomlasztása céljából Oroszország javára.

Megkezdődött KGBéla büntetőpere

A vád lényege, hogy a volt jobbikos Európa Parlamenti képviselő 2012 és 2014 között orosz hírszerzőknek adott át információkat.

KGBéla Amerikában tarthatott előadást

A vádirat szerint Kovács Béla 2010-től a Jobbik EP-képviselőjeként rendszeresen találkozott az orosz katonai hírszerzés, a GRU Magyarországon szolgáló tisztjével.

Kedden áll bíróság elé Kovács Béla

Előkészítő üléssel kezdődik kedden a kémkedéssel és költségvetési csalással vádolt Kovács Béla európai parlamenti (EP) képviselő pere a Budapest Környéki Törvényszéken.
133 cikk 1/14 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.