2020. július 14., kedd, Örs, Stella napja

Címke: kötvények

10 cikk 1/1 oldal

Népszerűek a lakossági kötvények

A központi kormányzat által kibocsátott értékpapírok állománya augusztusban 70 milliárd forinttal nőtt és 26 133 milliárd forintot tett ki, ebből a forintban kibocsátott papírok állománya 19 006 milliárd forint, a devizában kibocsátott értékpapíroké pedig 7126 milliárd forint volt – tette közzé honlapján a Magyar Nemzeti Bank.

A Deutsche Bank 5,4 milliárd dolláros büntetést fizethet Amerikában

Megállapodás született a Deutsche Bank és az amerikai hatóságok között; az egyezség szerint a német pénzintézet 5,4 milliárd dollár büntetést fizet fedezet nélküli kötvények forgalmazásáért – jelentette az AFP francia hírügynökség bizalmas értesülésekre hivatkozva pénteken.

Jól jártak a kötvényekbe fektetők

Továbbra is népszerűek a befektetési alapok, májusban a megtakarítók összességében 15 milliárd forinttal növelték az itt tartott pénzüket – hívta fel a figyelmet az Azénpénzem.hu portál.

Elkapkodták a kötvényeket

Valósággal tolongnak a befektetők a magyar állampapírokért, a hozamok újabb és újabb rekordot döntenek.

Csendes kereskedéssel zárt az értéktőzsde

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 251,51 pontos, 0,98 százalékos csökkenéssel, 25 446,07 ponton zárt csütörtökön. A részvénypiac forgalma hétmilliárd forint volt, a vezető részvények a Richter kivételével gyengültek az előző napi záráshoz képest.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.