2024. április 19., péntek, Emma napja

Címke: kötvény

21 cikk 1/3 oldal

Siker a letelepedési kötvény

Az államkötvény kamatozása a teljes kibocsátási időszakban kedvezőbb volt, mint a hasonló módon értékesített, a lakosságnak is kínált termék.

Kiderült, kik vették meg a kötvényt

A Reuters kötvénypiaci szolgáltatója, az IFR ismertette, hogy kik vették meg az új magyar eurókötvényt. Az egymilliárd eurós, új magyar euró­kötvényből 190 befektető vásárolt.

Új kötvényt bocsát ki az ÁKK

Az Államadósság-kezelő Központ várakozása szerint az új kötvénnyel az önkormányzatok vonzó és biztonságos befektetési lehetőséghez jutnak.

Soha ilyen olcsó nem volt a finanszírozás

Az alacsony hozamokon túl az is jól mutatta a bizalmat, hogy történelmi mélypontra, 100 pont alá esett az ország csődkockázati, úgynevezett CDS-felára.

Londoni tőzsdén a magyar kötvény

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter nyitotta meg csütörtökön a Londoni Értéktőzsde (LSE) kereskedését. Erre az adott alkalmat, hogy az LSE-re vezették be a nemrégiben kibocsátott egymilliárd jüan értékű magyar szuverén jüankötvényt – közölte csütörtökön a Nemzetgazdasági Minisztérium.

A Mol 750 millió euró értékben kötvényt bocsát ki

A Mol Nyrt. 750 millió euró értékben bocsát ki kötvényt, a társaság csütörtöki közlése szerint a kötvények árazása lezárult, a kibocsátásra várhatóan az április 25-én kezdődő héten kerül sor.
21 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.