2019. december 7., szombat, Ambrus napja

Címke: körút

9 cikk 1/1 oldal

Peruban tárgyalt Kövér László

A házelnök hivatalos latin-amerikai körútjának célja az elhanyagolt barátságok felfrissítése és újak teremtése, a parlamenti diplomácia eszközeivel segítve a kormányok kapcsolatépítését.

Madridban házal Kurz migránsügyben

A politikus Pedro Sánchez spanyol miniszterelnök után Angela Merkel német kancellárt, majd Emmanuel Macron francia elnököt látogatja meg a hétvégén.

Afrikát nem hatja meg Merkel ajánlata

A szubszaharai térségben élőket nem hatják meg a fejlesztési pénzek és a nyugati ígéretek, hiszen a nyugati életszínvonalat a maga valóságában akarják megtapasztalni.

Gőg

Ghánában Angela Merkel vette elő legalázatosabb énjét, és ígéretet tett arra, hogy nem ismétlődik meg a 2015-ös helyzet, amikor hirtelen megjelent rengeteg migráns Európa határain.

Középpontban a honvéd

Németh Szilárd a Koszovóban állomásozó csapatokat is érintő laktanyakörút során meggyőződött arról, hogy a magyar katonák minden szinten a minőséget képviselik.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.