2023. június 8., csütörtök, Medárd napja

Címke: korrupciós ügy

9 cikk 1/1 oldal

Már elévült Botka László korrupciós ügye

Az ügyészség érdemben már nem vizsgálhatja a történteket, mivel a hivatali vesztegetés elfogadása még az ilyen, súlyosan minősülő esetekben is csak nyolc évig büntethető.

Megszökött a volt thaiföldi kormányfő

Az 50 éves politikusnak tegnap kellett volna megjelennie a legfelső bíróság előtt, de a politikai pártjához közel álló források tudatták, hogy külföldre menekült.

Francois Fillon hajtóvadászat áldozatának tartja magát

Hajtóvadászat áldozatának tartja magát a másfél hónap múlva esedékes francia elnökválasztás konzervatív jelöltje, Francois Fillon egy újabb sajtóértesülés miatt, amely szerint egy ismeretlen mecénásától luxusöltönyöket kapott ajándékba. A konzervatív politikus szerint az újságírók már „a szemetesében is turkálnak”.

Repülőbalesetben elhunyt a korrupciós ügy bírója

Repülőgép-balesetben meghalt csütörtökön a brazil legfelsőbb bíróság egyik bírája, aki központi szerepet játszott a vezető politikusokat, köztük az államfőt, valamint a gazdasági elit tagjait is fenyegető Petrobras korrupciós ügy nyomozásában.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.