2024. május 18., szombat, Erik, Alexandra napja

Címke: korpási bálint

13 cikk 1/2 oldal

Valóság lett az álomból

Korpási Bálint nem mondhatja, hogy minden jó, hiszen ő elveszítette a döntőjét a budapesti birkózó-világbajnokságon, de a pénteki nap vége jobban nem is alakulhatott volna.

Korpási Bálint ezüstérmes

Korpási Bálint óriási küzdelemben 2-1-es vereséget szenvedett a kötöttfogásúak 72 kilogrammos kategóriájának fináléjában, így ezüstérmet nyert a budapesti birkózó-világbajnokságon.

Csillogott már fényesebben is

Válogatottunk három bronzérmet szerzett, ami vállalható eredménysor, de a tavalyi újvidéki Eb sikerei után idén több éremben reménykedtünk.

Most vigasz sem volt számunkra Párizsban

A párizsi birkózó-világbajnokságon, a kötöttfogásúak mezőnyé­ben egyaránt a dobogó harmadik fokán kikötött Korpási Bálint, Lőrincz Tamás és Kiss Balázs.

Két magyar aranyérem a zárónapon

A magyar csapat nyolc érmet szerzett az Európa-bajnokságon, ebből ötöt a kötöttfogásúak, ezzel a válogatott megnyerte a fogásnem csapatversenyét.

Korpási Bálint aranyérmes a birkózó Eb-n

A kontinensviadal zárónapján a világbajnok magyar versenyző a fináléban a fehérorosz Pavel Liah ellen lépett szőnyegre, s fölényesen, 4-0-ra győzött.

Hidalásból támadásba mentek át

Korpási Bálint arany-, Barka Emese és Szabó László bronzérmes a nem olimpiai súlycsoportok birkózó-világbajnokságán a budapesti BOK csarnokban.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.