2020. július 4., szombat, Ulrik napja

Címke: környezeti és energiahatékonysági operatív program

8 cikk 1/1 oldal

Katasztrófakockázatot értékelő rendszer épül ki

Egységes, országos katasztrófakockázati értékelőrendszer épül ki a jövő év végére közel 3 milliárd forint felhasználásával, az Európai Unió támogatásával – tájékoztatta a programvezető Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szóvivője kedden az MTI-t.

Megújul a jászsági vízgazdálkodási rendszer

Megújul a jászsági vízgazdálkodási rendszer, a rekonstrukció első üteme az Európai Unió és a magyar állam 1,65 milliárd forintos támogatásával, a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program (KEHOP) keretében várhatóan a jövő évben indul – tájékoztatta a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság (Kötivizig) szerdán az MTI-t.

Helyreállítják a hullámteret a Közép-Tiszán

Helyreállítják a hullámteret a Közép-Tiszán, Szolnok és Kisköre között, a várhatóan a jövő év elejére elkészülő fejlesztés erősíti a környező települések árvízi biztonságát - közölte a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság (Kötivizig) csütörtökön az MTI-vel.

Továbbfejlesztik a Nemzeti Alkalmazkodási Térinformatikai Rendszert

Továbbfejlesztik az éghajlatváltozással foglalkozó részletes és összehangolt adatbázist, a Nemzeti Alkalmazkodási Térinformatikai Rendszert (NATéR), a fejlesztés a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program (KEHOP) 400 millió forintos támogatásával valósul meg – közölte a Magyar Földtani és Geofizikai Intézet (MFGI) csütörtökön az MTI-vel.

Huszonhárom várost világít át az MVM

Leghamarabb ez év őszén, majd a következő tavasszal nyílhatnak meg azok a közbeszerzési eljárások, amelyeket a megyei jogú városok írnának ki.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.