2019. május 23., csütörtök, Dezső napja

Címke: Kormorán

7 cikk 1/1 oldal

Új idők, új számok, régi dallamok

A borítón a víztükörből és a fák sötét sziluettjéből a csillagos ég háttere elé emelkedő viharmadár, a jellegzetes, azonnal fölismerhető Kormorán-logó.

Új időszámítás a Kormoránnal

Az Esztrád Színház rendezésében szólal meg december 21-én az együttes hagyományos év végi koncertje a Duna Palota színháztermében, amely egyben albumbemutató hangverseny is.

Kétmillió magyar túsz

Koltay Gábor Trianonról rendez rockoperát. A közelgő századik évforduló prológusaként a történelmi ismeretek felelevenítésére hívja a közönséget.

Bátran, őszintén Trianonról

Koltay Gábor tavalyi Itt élned, halnod kell című produkciójához hasonló, nagyszabású Trianon rockoperáját szintén a Hősök terén adják elő júniusban.

Rock citerával

Koltay Gergely, aki a Kárpát-medence kultúrájának és a magyarságtudatnak a terjesztését tűzte zászlajára, múlt héten vehette át a Magyar Érdemrend lovagkeresztjét.

Teátrális és közvetlen

A folk-rock vagy etnorock kultúránk egyik utolsó esélyének, az analógiás gondolkodásnak és a művészi szinkretizmusnak édes gyermeke.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.