2024. május 22., szerda, Júlia, Rita napja

Címke: kormányváltás

15 cikk 1/2 oldal

Szakértő: nincs kormányváltó erő Romániában

A Külügyi és Külgazdasági Intézet Románia-szakértője szerint nem lenne, aki átvenné Románia kormányzását, ha leváltanák a Viorica Dancila vezette szociálliberális kormányt.

Bohóccirkusz és médiahisztéria

A baloldal már egy évtizede próbál előállítani egy olyan vezetőt, aki reális esélyekkel szállhatna szembe Orbán Viktorral, de minden egyes messiásavatás rövid távon röhejes kudarcba fullad.

Egy életveszélyes politikai fikció

Tegyük fel, hogy a Fidesz–KDNP-pártszövetség nem szerez többséget április 8-án, és megtörténik a baj. A 2002 utáni forgatókönyv fog megvalósulni, csak sokkal gyorsabban.

A forradalmak időzítéséről

Azt azért mégsem várhatjuk el a forradalmi ifjúságtól, hogy a verejtékezés, a napszúrás, netán a borzalmas melanóma hatásainak tegye ki magát.

Popovics tanítja a hatalom felelősségre vonását

Megtanítom az embereket, hogyan vonják felelősségre a hatalmat – jelentette ki Szrgya Popovics szerb aktivista, akinek könyvét az anarchia és a felforgatás bibliájaként is emlegetik.
15 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.