2022. január 24., hétfő, Timót napja

Címke: kormányablak

26 cikk 1/3 oldal

Tuzson Bence: szolgáltató államra van szükség

Olyan államot szeretnénk építeni, amelynek minden cselekedete a köz szolgálatáról szól – hangoztatta a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára.

Kormányablak is van a Sziget Fesztiválon

A kormányablak a Sziget Fesztiválon is jelen van, és nemcsak biztosítja az állam szolgáltatásait, hanem lehetőséget is ad bepillantani a különböző tevékenységek működésébe.

Kormányablak működik a Sziget fesztiválon

Tuzson Bence hangsúlyozta: a Szigeten működő kormányablakbuszban szinte az összes olyan szolgáltatást igénybe lehet venni, ami a fesztiválon kívüli kormányablakban is igénybe vehető.

Hivatalba léphetnek az új kormánymegbízottak

Több vidéki nagyvárosban, vasúti pályaudvarok mellett nyílnak majd kormányablakok, ez jelentősen megkönnyíti az ügyintézést – nyilatkozta kedden lapunknak Tuzson Bence.

Kormányablak nyílt a Keleti pályaudvaron

A kormányablakok hálózata erősíti a kormányzat családpolitikai intézkedéseit is, mert a hatékony ügyintézés révén a polgárok több időt tölthetnek családjuk körében.
26 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.