2019. április 18., csütörtök, Andrea, Lima napja

Címke: Kormány

3646 cikk 1/365 oldal

A brazil kormány szigorít a bűnözéssel és korrupcióval szemben

Sérgio Moro brazil igazságügyi és közbiztonsági miniszter a bűnözéssel és korrupcióval szembeni szigorúbb intézkedések sorát jelentette be hétfői sajtótájékoztatóján közölve hogy hamarosan benyújtja javaslatait a kongresszushoz megvitatásra.

Roy, a felszámolóbiztos

Több jel mutat arra, hogy a Jobbik nevű politikai terméket kifutó modellé minősítették, miután nem váltotta be a hozzáfűzött kormányváltó reményeket, morális válságba és anyagi csődbe jutott.

Palkovics László: Nincs bajban a tudomány Magyarországon

Az innovációs és technológiai miniszter cáfolta a MTA körüli híreket. „Az alaptörvényünk pontosan szabályozza, hogy a kormány hogyan viszonyul a tudományhoz és hogy mi az MTA szerepe” – mondta.

Megállapodás jött létre Libanonban a kormány megalakulásáról

Csaknem kilenc hónapig tartó patthelyzetet követően megállapodtak csütörtökön a rivális libanoni csoportosulások a kormányalapításról. Fuád Fleifel, a libanoni minisztertanács főtitkára csütörtök este bejelentette az új kormányt, amelyet Szaad Haríri fog vezetni.
3646 cikk 1/365 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.