2024. április 25., csütörtök, Márk napja

Címke: korán

25 cikk 1/3 oldal

Nagyon korán kezdődhet a szüret a tokaji borvidéken

A megszokottnál jóval korábban, már augusztusban megkezdődhet a hagyományos szőlőfajták szüretelése Tokaj-Hegyalján – közölte Molnár Péter, a Tokaji Borvidék Hegyközségi Tanácsának elnöke kedden az MTI-vel.

Életszerű példázat a rémületről

Goldziher Ignác szerint az iszlám inkább leigázni, mintsem megtéríteni akarja a hitetleneket. A kulturális szakadék a reformáció óta tovább mélyült.

Ellenőrizni fogják, mire használják Mohamed próféta mondásait Szaúd-Arábiában

Ellenőrizni fogják Szaúd-Arábiában, hogyan használják Mohamed próféta kinyilatkoztatásait vallási vezetők és jogtudósok, hogy elkerüljék a prófétának tulajdonított gondolatok felhasználását a terrorizmus vagy erőszak igazolására – közölte a konzervatív szunnita muzulmán királyság kulturális és tájékoztatási minisztériuma.

Egy népszerű legenda változatai

Aki igényes írásokat akar olvasni az iszlámról és az arab kultúráról, az mindenképpen Simon Róbert munkáit keresse, a Corvina Kiadó Keleti forrás sorozatában.

Soros György és birodalma 1. rész

Mindaz, ami az alábbiakban következik, nem holmi elmebaj, feleslegesség, (ál)intellektuális maszturbáció, nem, szó sincs erről.
25 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.