2024. május 22., szerda, Júlia, Rita napja

Címke: Konzum-csoport

9 cikk 1/1 oldal

Rekord félévet zárt a Konzum-csoport

A tavaly decemberben bejelentett tőkeemelés-sorozatnak köszönhetően a Konzum-csoport saját tőkéje rohamosan növekedett az első félévben, június végén már meghaladta az 58 milliárd forintot.

Az Appeninn nyeresége az eredménytartalékba kerül

Az ingatlanbefektetéseket kezelő Appeninn Nyrt. pénteken megtartott közgyűlése jóváhagyta, hogy a társaság 131 millió forint adózott nyereségét az eredménytartalékba vezessék át. A társaság 2009-es alapítása óta egyszer fizetett osztalékot, 2017-ben részvényenként 7 forintot.

Rekordévet zárt a Konzum-csoport

A Konzum-csoport dinamikus növekedésének köszönhetően megerősítette tőkeszerkezetét, az elmúlt év akvizícióinak köszönhetően jelentősen javult a vállalat jövedelemtermelő képessége.

Az MNB jóváhagyta a Konzum csoport vételi ajánlatát az Appeninn-részvényekre

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) október 2-án jóváhagyta a Konzum Nyrt. és a vele összehangoltan eljáró, a Konzum csoporthoz tartozó társaságok kötelező nyilvános vételi ajánlatát az Appeninn-részvényekre – tette közzé az Appeninn Nyrt. és a Konzum Nyrt. kedden a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján.

Felvásárolták a Hunguest Hotelst

Az alap befektetője maga a tőzsdei társaság elnöke, Jászai Gellért, aki kizárólag a Magyar Időkkel ismertette az utóbbi évek egyik legjelentősebb turisztikai ügyletének részleteit.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.