2022. július 7., csütörtök, Apollónia napja

Címke: konzuli szolgálat

10 cikk 1/1 oldal

Figyelmes tájékozódást javasol a magyar szurkolóknak a Konzuli Szolgálat

Az oroszországi labdarúgó-világbajnokságra történő kiutazás előtt a magyar szurkolóknak érdemes figyelmesen elolvasniuk a Konzuli Szolgálat tájékoztatóját, és kiutazásuk előtt kitölteniük a konzuli védelemhez szükséges online adatlapot - tájékoztatta az MTI-t a moszkvai nagykövetség konzuli osztálya.

Szijjártó: mindenki regisztráljon a konzuli szolgálatnál!

Az olimpiai, illetve paralimpiai játékokra Brazíliába utazó minden magyar szurkoló regisztráljon konzuli védelemért, mert ha baj történik, a magyar külképviseletek el tudják őket érni, így nekik nagyobb eséllyel segíthetnek – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtöki sajtótájékoztatóján, Budapesten.

Bőven voltak feladatai a konzuli szolgálatnak

Nem csak a magyar válogatottnak volt mozgalmas a 2016-os franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság, a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) által működtetett konzuli szolgálatnak is bőven akadtak teendői – közölte a tárca kedden az MTI-vel.

Rengeteg szurkoló Lyonban

Olyan sok magyart várnak a francia szervező hatóságok ma Lyonba, a portugálok elleni mérkőzésre, hogy módosítani kellett a szurkolóknak kijelölt gyülekezőhelyet.

Hivatalos közlemény, magyar szurkolóknak

A Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) konzuli és állampolgársági főosztálya szombaton ismét 24 órás telefonos ügyeletet tart.

Egy magyar szurkoló van őrizetben

A külgazdasági és külügyminiszter szerdai budapesti sajtótájékoztatóján elhangzottak szerint semmilyen komolyabb, a magyar szurkolókat érintő atrocitás nem történt a keddi, 2-0-s magyar győzelemmel véget érő osztrák-magyar labdarúgó Eb mérkőzés kapcsán, ugyanakkor egy magyar drukker tiltott eszköz birtoklása miatt őrizetben van.

Konzuli védelem a szurkolóknak

Megerősített konzuli szolgálattal készül a hamarosan kezdődő labdarúgó Európa-bajnokságra a Külgazdasági és Külügyminisztérium.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.