2023. november 30., csütörtök, András, Andor napja

Címke: konzorcium

11 cikk 1/2 oldal

Túraútvonalat hoznak létre négy Jász-Nagykun-Szolnok megyei településen

Év végére készül el a négy Jász-Nagykun-Szolnok megyei települést - Rákóczifalvát, Rákócziújfalut, Tiszavárkonyt és Vezsenyt - összekötő túraútvonal a Terület-és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében nyert 250 millió forint vissza nem térítendő támogatásból - közölte Kósa Lajos, Rákóczifalva polgármestere az MTI-vel.

Uniós támogatással kutatási projektet indít a Mahart

Új kutatási projektbe kezdett a Mahart PassNave Kft. és a WSW Proding Kft. alkotta konzorcium, amely közel 175 millió forint uniós és költségvetési támogatást kapott kenő- és adalékanyagok fejlesztésére a belföldi hajózás számára.

Téli ellátást biztosítanak a fővárosban

A korán jött, főleg hajnali hideg nem érte váratlanul a budapesti hajléktalanellátásban részt vevő szervezeteket. A főváros és szerződött partnerei növelték a szálláshelyek számát. Csak a Budapesti Módszertani Szociális Központ és Intézményei több mint 4000 rászorulót tudnak fogadni.

Konzorcium vinné az MKB-t

A legújabb értesülések szerint a pénzintézetért egy vegyes összetételű, ázsiai és magyar befektetőket egyaránt tartalmazó csoport adta a legjobb ajánlatot.

Pert nyert a kurdisztáni gázmezőket kitermelő konzorcium

Egy londoni bíróság kártérítés megfizetésére kötelezte a kurdisztáni regionális kormányt (KRG) a kurdisztáni gázmezőket kitermelő nemzetközi konzorciumnak – közölte vasárnap az Egyesült Arab Emírségekbeli Dana Gas, a konzorcium tagja.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.