2022. június 30., csütörtök, Pál napja

Címke: konzervatívok

36 cikk 1/4 oldal

Theresa May: Nem tökéletes brexit kell

Bár a megszokottnál lazábbnak mutatkozott a brit kormányfő pártja kongresszusán, továbbra sem tudja elhallgattatni a távozásáért kiáltó képviselőket.

Adatvédelmi „bakival” indul a brit konzervatívok pártkongresszusa

Jelentős adatvédelmi probléma előzte meg szombaton a brit Konzervatív Párt vasárnap Birminghamben kezdődő kongresszusát, miután az eseményre létrehozott appon az összes résztvevő minden adata elérhetővé vált mindenki számára – jelentette szombat este a brit sajtó.

Magára maradt Turnbull

Három nappal a hajszállal megnyert belső bizalmi szavazást követően újra voksolni fog a kormányzó Ausztrál Liberális Párt frakciója, hogy Malcolm Turnbull maradjon-e a párt elnöke.

Az európai konzervatívoknak adott programot Orbán Viktor

Pócza István utalva Orbán Viktor miniszterelnök tusnádfürdői beszédére kitért rá, hogy a kormányfő által elmondottak jelentik az új irányt, amely szerint “merni kell kereszténynek lenni”.

Fogalomzavarok

Ezek a mostaniak nem igazi liberálisok. Nekik semmi közük sincs a Kölcseykhez, Kossuthokhoz, csak kisajátították a szót.
36 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.