2020. január 22., szerda, Vince, Artúr napja

Címke: könyvhét

24 cikk 1/3 oldal

Bálint huszár vallomása

Akit érdekel a spiritizmuson keresztül a huszadik század, merüljön el Pelle János Lelkek iránytűje című kötetében.

Óvatos szögből fotózott íróság

Most, hogy vége a könyvhétnek, attól nem egészen függetlenül, de mégiscsak saját jogán hadd beszéljünk kicsit az írói gőgről.

A Sortűztől Aranyon át az Előretolt Helyőrségig

Az idei könyvhéten erősödött a költészet és gyermekirodalom, vagyis több verseskötet, illetve gyermek- és ifjúsági kiadvány van jelen 76 anyaországi és 16 határon túli kiadótól.

Több mint háromszáz új kötet jelenik meg a 89. Ünnepi Könyvhétre

Több mint háromszáz új kötet jelenik meg a csütörtökön kezdődő 89. Ünnepi Könyvhétre - mondta el Gál Katalin, a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése (MKKE) elnöke kedden Budapesten a rendezvényről tartott sajtótájékoztatón.

Könyvheti előítéletek és tanulságok

Aztán harmadiknak Závada Pál következett. Az idén neki jutott az a kitüntetés, hogy hivatalosan megnyissa a 88. Ünnepi Könyvhetet.

Ekkora szabadság még sosem volt

A Gyurcsány-kormány idején Kossuth-díjjal kitüntetett író az ünnepi könyvhét megnyitója adta lehetőséget arra használta, hogy támadja a kormány politikáját.

Több újdonság jelent meg a Könyvhéten, mint tavaly

Hússzal több cím jelent meg az idei, 88. Ünnepi Könyvhéten a tavalyihoz képest – mondta a magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülésének (MKKE) igazgatója az M1 aktuális csatorna pénteki adásában.
24 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.