2023. március 27., hétfő, Hajnalka napja

Címke: konvektor

6 cikk 1/1 oldal

Ismét támogatják a konvektorcserét

Folytatódik az Otthon melege program 2019-ben is, elsőként a konvektorukat lecserélni vágyók juthatnak legfeljebb 96 ezer forinthoz készülékenként.

Felfüggesztik a gázkonvektorok cseréjére kiírt pályázatot

A közép-magyarországi régióban pénteken 10-ig, a nyugat-dunántúli régióban pedig 12-ig lehet vissza nem térítendő támogatást igényelni a gázkonvektorok cseréjéhez, a benyújtás lehetőségét ezután mindkét régióban határozatlan időre felfüggesztik – közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) pénteken az MTI-vel.

Hamarosan cserélhetők a konvektorok

A gázkonvektorok cseréjére mintegy 1,5 milliárd forint áll rendelkezésre, az országos keretet lakosságarányosan régiókra bontották.

Indul a gázkonvektorok kedvezményes cseréje

Már csak egy hetük van azoknak, akik szeretnék benyújtani az igényüket az Otthon melege program lakások energiahatékonyságának növelését célzó pályázatára.

Hűtő- és mosógépcsere jön

Hűtő- vagy mosógép cseréjének állami támogatását lehet igényelni az Otthon melege program nyári alfejezetében, a pályázat augusztusban nyílik meg.
6 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.