2019. június 17., hétfő, Laura, Alida napja

Címke: kongresszus

155 cikk 1/16 oldal

Botrányos képviselői belépő Wasingtonban

Rashida Tlaib demokrata politikus egy csütörtök esti rendezvényen, ünneplő aktivistái körében nyomdafestéket nem tűrő kifejezéssel illette az amerikai elnököt.

Az ocsmányság diadala

Egy, az amerikai kongresszusba újonnan bekerült képviselő, Rashida Tlaib az ünnepi beszédében felelevenítette, mit is mondott azt követően, hogy megválasztották.

Letették az esküt az új amerikai törvényhozás tagjai

Megalakult csütörtökön az új amerikai törvényhozás, amelynek alsóházában többségbe kerültek a demokrata párti képviselők és megalakult az amerikai történelem legsokszínűbb törvényhozása. Ezzel hatalmi átrendeződés kezdődött az amerikai politikában.

A botrányos szocialista választási sikere

Az Európai Szocialisták Pártja kongresszusa harmadszorra is újraválasztotta elnökének Szergej Sztanisevet (képünkön), akinek öröme azonban nem lehet felhőtlen, hiszen a bolgár szocialisták pártelnöke, Kornelia Ninova bojkottálta a kongresszust.

Weber lehet Juncker utódja

Nagy többséggel – és a magyar kormánypártok támogatásával – Manfred Webert választották az Európai Néppárt csúcsjelöltjének a pártcsalád helsinki kongresszusán.
155 cikk 1/16 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.