2024. február 23., péntek, Alfréd napja

Címke: Konföderációs Kupa

27 cikk 1/3 oldal

Visszaültek a futball trónjára

Joachim Löw együttese a tavalyi Eb-n lemaradt a fináléról; az újabb sikerrel, ráadásul címvédőként, a 2018-as oroszországi világbajnokság első számú esélyesévé lépett elő.

Szentpéterváron már dűlőre kell jutniuk

A német válogatottban csupán három vb-aranyérmes játszik a tornán, Joachim Löw szövetségi kapitány azonban remekül kevergeti a lapjait.

Mennyekben a kapus: Bravísimo!

Chile ellenfele Németország lesz a labdarúgó Konföderációs Kupa vasárnap esti döntőjében, szintén vasárnap a bronzmérkőzésen Portugália Mexikóval csap össze.

Németország – Chile döntő lesz

Chile után Németország jutott az oroszországi Konföderációs Kupa döntőjébe, ugyanis a csütörtöki elődöntőben 4-1-re legyőzte Mexikót.

Álom Szentpétervárról

Végjátékához érkezett az Oroszországban zajló labdarúgó Konföderációs Kupa, amelyet a házigazda nagy bánatára már csak külső szemlélőként figyelhet.

Cristiano és a magyar Kocka

Befejeződtek a csoportküzdelmek a labdarúgó Konföderációs Kupán. Szégyenszemre kiesett a házigazda orosz válogatott, miután 2-1-re kikapott Mexikótól.
27 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.