2023. február 1., szerda, Ignác napja

Címke: koncertsorozat

10 cikk 1/1 oldal

Szombaton kezdődik a martonvásári koncertsorozat

Szombaton kezdődik a Nemzeti Filharmonikusok martonvásári koncertsorozata, amelyen Beethoven életművének legkülönlegesebb darabjai szólalnak meg három alkalommal.

Koncertsorozatot hirdetett a Filharmónia Szegeden

A magyar és a nemzetközi zenei élet kiváló képviselőivel találkozhat a Filharmónia Tisza-bérletsorozatán a közönség Szegeden – közölte Szamosi Szabolcs, a cég ügyvezető igazgatója hétfőn a csongrádi megyeszékhelyen.

Kedden kezdődik a Veszprémi Régizenei Napok koncertsorozat

Kedden kezdődik a Veszprémi Régizenei Napok koncertsorozat, a középkori, reneszánsz és barokk zenéket felvonultató program július 29-én zárul, helyszíne a felújított jezsuita műemlék templom – közölte hétfői veszprémi sajtótájékoztatóján a rendezvény szervezője.

Koncertsorozat Zuglóban

A fesztivál a Záborszky Kálmán vezényelte Szent István Király Szimfonikus Zenekar koncertjével startol a Vajdahunyad vára turistacsalogató udvarán.

A közönség szeretete a legfontosabb

Érdi Tamás Prima Primissima díjas zongoraművész ma a Zongora 1-ben című esten lép fel a Zeneakadémián. A művésszel a jövőbeni terveiről beszélgettünk.

Indul Boban Markovic ünnepi turnéja

Ünnepi magyarországi turnéra indul a Boban Markovic Orkestar. A balkáni zene egyik legjelentősebb csapatának tíz helyszínt érintő koncertsorozata december 2-án Szegeden kezdődik és 2017. január 6-án Miskolcon zárul.

A Pannon Filharmonikusok sorozatzáró koncertet adnak a Müpában

Bach-Respighi c-moll passacaglia, Richard Strauss Négy utolsó éneke és Johannes Brahms IV. szimfóniája hangzik el a Pannon Filharmonikusok (PFZ) budapesti sorozatának záró koncertjén, május 20-án a Müpában, valamint május 19-én a pécsi Kodály Központban.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.