2022. augusztus 9., kedd, Emőd napja

Címke: kompromisszum

31 cikk 1/4 oldal

Maradandó ellenzéki impotencia

Ezek az emberek nem akarják megérteni azt, amit befolyásolni, vezetni akarnak. Nem értik, mitől működik, csak a „vezetés”, a hatalom élményét keresik.

Czaputowicz: a lengyel kormány kompromisszumot keres az Európai Bizottsággal

A lengyel kormány kompromisszumot keres az Európai Bizottsággal - jelentette ki Jacek Czaputowicz lengyel külügyminiszter pénteken, úgy értékelve, hogy a lengyel bírósági törvények előző nap javasolt módosításai megfelelnek a brüsszeli testület elvárásainak.

Belgrád kész kompromisszumot kötni a Koszovóval folytatott tárgyalásokon

Szerbia kész kompromisszumot kötni a Koszovóval folytatott tárgyalások során, de a megaláztatásokat nem fogja eltűrni - szögezte le Aleksandar Vucic szerb elnök szerdán Belgrádban, miután találkozott Wess Mitchell-lel, az Egyesült Államok külügyminisztériumának eurázsiai ügyekért felelős államtitkárával.

Izraeli koalíciós válság: kompromisszumos megoldás született

A koalíció pártjai kompromisszumos megoldást találtak az ultraortodoxok katonai szolgálat alóli felmentését biztosító törvény ügyében, ezzel megoldódott a koalíciós válság, és elhárult az előrehozott választások veszélye Izraelben - jelentette a tízes kereskedelmi tévécsatorna esti hírdója kedden.
31 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.