2019. június 25., kedd, Vilmos napja

Címke: KOMPENZÁCIÓ

10 cikk 1/1 oldal

Megelőzhető csalódás

Egy felmérés szerint ezért érdemes jól megválasztani, hol szerezzük be az ajándékokat, mivel a csalódott vevők negyedét a kereskedők semmilyen módon nem kompenzálják.

Az Alibaba negyedéves nyeresége csaknem a felére esett

Az Alibaba kínai internetes kiskereskedelmi portál profitja jelentősen, csaknem a felével esett egy egyszeri tétel miatt, a bevétele ugyanakkor 61 százalékkal nőtt a június végével záródott pénzügyi első negyedévben.

Keleti üzenet a Nyugatnak

Közép- és Kelet-Európa önálló manőverezési képességét, illetve a nemzetállamok szuverenitása melletti kiállást is demonstrálni hivatott a Varsóban tegnap kezdődött eseménysorozat.

Egyelőre nincs kompenzáció

Diplomáciai tárgyalások zajlanak a Szigetköz–Csallóköz természetvédelmi és árvízvédelmi rehabilitációja kereteinek, valamint az új vízmegosztási rendnek a kialakításáról.

Az FTC közel egymillió eurót kapott az UEFA-tól kompenzáció gyanánt

A magyar csapatok közül a Ferencváros kapta a legtöbbet, majdnem egymillió eurót az Európai Labdarúgó Szövetségtől (UEFA) kompenzációként a tavalyi Európa-bajnokságon, s annak selejtezősorozatában szerepelt játékosaiért. Összességében a Juventus jutott a legnagyobb összeghez, közel 3,5 millió euróhoz.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.