2020. október 28., szerda, Simon, Szimonetta napja

Címke: Komjádi uszoda

6 cikk 1/1 oldal

A Fradi került előnybe a Komjádiban

A 18 év után döntős Ferencváros 12-9-re nyert a címvédő Szolnok ellen a férfi vízilabda ob I három győzelemig tartó fináléjának első, vasárnapi felvonásán.

Senki sem bír a remek Szolnokkal

A Szolnoki Dózsa–Pro Recco mérkőzés olyan a vízilabdában, mint mondjuk az NBA-ben egy Golden State–Cleveland finálé. A sportág két kiemelkedően legjobb csapata, megannyi olimpiai bajnokkal a vízben.

Még késik az őrségváltás

Méltó módon avatták fel szombaton az újjáépített Komjádi uszodát; a női és férfi vízilabdázók európai Szuperkupájával.

Új hullám a medencében Slingivel, felvidékiekkel

A Komjádi-uszodára alig lehetett ráismerni, Bíró Attila szövetségi kapitány válogatottja pedig tele volt tinédzserkorú fiatalokkal, és még a védekezés, a taktika is szokatlannak tűnt.

Júniusra teljes egészében megújul a Komjádi

Június közepére készül el a szinte teljesen átépített Komjádi Uszoda, amely a nyári vizes világbajnokság edzőközpontja lesz. Ezt Fürjes Balázs, a budapesti olimpiai pályázat vezetője jelentette ki azon a sajtóbejáráson, amelyen Seszták Miklós fejlesztési miniszter elmondta, Bienerth Gusztávot támogatná a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) vasárnapi elnökválasztásán.

Az MSZP felmondólevelet készített Gyárfás Tamásnak

Az MSZP két képviselője felmondólevelet készített a Magyar Úszó Szövetség elnökének. Gyárfás Tamásnak a dokumentumban a többi között vállalnia kellene, hogy lemondása után hatvan napon belül a széles nyilvánosság számára részletes beszámolót készít elnöksége idejéről.
6 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.