2024. május 27., hétfő, Hella napja

Címke: költségek

41 cikk 1/5 oldal

Ígéretes befektetés lehet a vadászati világkiállítás

Bőségesen megtérülhet a 2021-es vadászati világkiállítás szervezésével kapcsolatos befektetések összege – mondta Kovács Zoltán, a rendezvénysorozat megvalósításáért felelős kormánybiztos.

Átlagosan ötvenezer forint egy alsós iskolakezdése

A papír-írószereket 66 százalék hipermarketekben szerezte be, 38 százalék a helyi papírboltból, 30 százalék pedig a nagyobb papír-írószer bolthálózatokat választotta.

Átláthatóbbá válnak a bankszámlák költségei

A bankoknak egységes díjjegyzéket kell készíteniük a lakossági pénzforgalmi számlatermékeikről, ezeket a kondíciós listákat pedig fel kell tölteniük egy összehasonlító adatbázisba jövő év közepétől – közölte a Pénzügyminisztérium (PM) az MTI-vel pénteken, hozzátéve, hogy a tárca társadalmi egyeztetésre bocsátotta az erről szóló kormányrendelet tervezetét.

Németország migrációval kapcsolatos kiadásai 78 milliárd euróra rúgnak 2022-ig

Németország várhatóan mintegy 78 milliárd eurót (24 725 milliárd forintot) fordít 2022-ig a migrációval kapcsolatos kiadásokra, köztük 31 milliárd eurót arra, hogy leküzdje a migrációt kiváltó alapvető okokat, amelyek az embereket otthonaik elhagyására, Európába vándorlásra ösztönzik - adta hírül a Der Spiegel német hetilap szombaton.

Főállású szülőség a jövőért

A teljes rendszer 40 év alatt épülne ki, amelyben százezer termékeny korú főállású szülő és százezer idősebb főállású szülő dolgozik, akik évente 35 ezer gyereket szülnek és nevelnek.

Róma 4,2 milliárd euró migráns-ellátási költségekkel számol

Az olasz kormány 2017-ben 4,2 milliárd eurós (1300 milliárd forint) ellátási költségekkel számol az illegális bevándorlókkal összefüggésben, míg további 2,8 milliárd eurót az Európai Unió biztosít erre a célra – közölte Pier Carlo Padoan olasz gazdasági és pénzügyminiszter szerdán a római parlamenttel.

Izzik a székhelyvita az EP körül

A távozó britek meghökkentő következtetésre jutottak: számításaik szerint az évi 12 strasbourgi kiruccanás költsége elérheti a 150 millió eurót.
41 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.