2022. augusztus 18., csütörtök, Ilona napja

Címke: költészet napja

14 cikk 1/2 oldal

Elkezdődött a Versmaraton

A rendezvényen Az év versei 2018 antológiában szereplő 100 költőből 58 olvassa fel költeményeit. A Versmaraton a Magyar Írószövetség, a Magyar Napló Kiadó és a közmédia közös rendezvénye.

Maratoni versfelolvasás az Akvárium Klubban

Szerdán, a költészet napján immár nyolcadik alkalommal rendezi meg a Magyar Írószövetség, a Magyar Napló és a Kossuth Rádió, a Versmaratont - hangzott el az M1 aktuális csatorna kedd reggeli műsorában.

L. Simon László: a kultúrának köszönhetjük fennmaradásunkat

Nemzeti közösségünk csak és kizárólag a kultúrának köszönheti fennmaradását, nekünk itt, Európa közepén ezt a küldetést kell továbbvinnünk. Erről L. Simon László beszélt kedden este a Magyar Írószövetség székháza előtt a költészet napja alkalmából mondott beszédében. Az ünnepségen látványos épületfestéssel emlékeztek 1956 nagy költőire.

Hatvanhét magyar költő olvas fel 12 órán át a Versmaratonon

Hetedik alkalommal rendezi meg kedden, a költészet napján a Versmaratont a közmédia: 67 magyar költő 12 órán át olvas fel verseiből és beszélget a művekről a Magyar Rádió régi, budapesti épületében – közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) hétfőn az MTI-vel.
14 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.