2024. február 22., csütörtök, Gerzson napja

Címke: kölcsön

31 cikk 1/4 oldal

Elérkezett a kereskedők ünnepe

Két számjegyű forgalmi várakozásokkal és harsány reklámokban beharangozott merész árengedményekkel készültek a kereskedők és számos szolgáltató a mára meghirdetett fekete péntekre.

Pompeo: Nem kerülhet IMF-pénz Kínába

Az amerikai külügyminiszter arra figyelmeztette a Nemzetközi Valutaalapot, ne engedje, hogy Pakisztán kínai adósságának egy részét fedezze a neki nyújtandó IMF-kölcsönből.

Támogatás a törlesztéshez

Idén minimum tízmilliárd forint áll rendelkezésre azon családok számára, ahol legalább három gyermek van, és jelzáloghitel-tartozással rendelkeznek.

Már csak kevesen vesznek fel hitelt a nyaraláshoz

Már tavaly is emelkedett az elkölthető jövedelem idehaza, mivel az előző esztendőben többet fordítottunk nyaralásra és több időt is töltöttünk kikapcsolódással, mint egy évvel korábban.

Bőven van még tér kölcsönfelvételre

Töretlen a lakosság hitelfelvételi kedve, ezzel együtt még bőven van lehetőség a további eladósodásra, amely ha egészséges szerkezetben történik, nem fenyeget az összedőlés veszélyével.

Czeglédy ügyletei: feljelentés készülhet

Amennyiben a Czeglédy-féle kölcsönügylet iratai szerint fennáll a gyanú, akkor feljelentést teszek jogosulatlan pénzügyi tevékenység miatt – mondta Budai Gyula.
31 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.