2024. június 15., szombat, Jolán, Vid napja

Címke: Köbánya

24 cikk 1/3 oldal

Nagyszabású védelmi gyakorlatot tartanak Kőbányán szerdán és csütörtökön

Nagyszabású védelmi gyakorlatot tartanak szerdán és csütörtökön Kőbányán – közölte a fővárosi kormányhivatal kedden az MTI-vel, jelezve: a gyakorlat idején, annak helyszínei közelében előfordulhatnak a „nyugalom megzavarására alkalmas látvány- és hanghatások”, de valós veszély nem áll majd fenn.

Lassan halad a Hős utca 15. “kiürítése”

Az önkormányzat korábban döntött a házak lebontásáról. Az állam 2,1 milliárd forintot adott a lakások visszavásárlására és a kisajátításokra.

Bekerítik a hírhedt Hős utcai tömböt

Az ellenőrzött beléptetés hozzájárul ahhoz, hogy a Hős utcai két lakóépület ne legyen a drogterjesztők és -fogyasztók kiemelt célpontja.

Tűvel szúrt a drogos utas

Az 1-es villamoson egész nyáron találkozhattunk belőtt, habzó szájú, alélt vagy éppen agresszív drogosokkal, akik a hőség elől a jármű légkondicionált hűvösébe menekültek.

Utcafront

A kőbányai önkormányzat lebontatná az életveszélyes Bihari utca 8/c-t. Profi sajtóhátterű civilek támadják a jogszabályokkal érvelő városvezetést.

Különleges kultúrközpont

A magyar vasútijármű- és mozdonygyártás hajdani központja ma már ipari műemlék, az úgynevezett Eiffel-csarnokába költözik az operaház háttérbázisa és a közlekedési múzeum.  
24 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.